In de wereld van koffie ontdekte Yasmina el Baroudi een vleugje technische kennis die haar hart sneller deed kloppen. Voor haar was Simon Lévelt meer dan alleen een plaats waar koffie centraal stond; het was waar haar passie voor het bereiden van koffie vleugels kreeg. Gedreven door pure nieuwsgierigheid, haalde Yasmina koffiezetapparaten uit elkaar omdat ze de geur van versgemalen bonen betoverend vond. Toen ze veertien was, begon ze met het volgen van haar eerste koffiecursussen. Haar droom om ooit haar eigen koffiezaak te bezitten, werd uiteindelijk werkelijkheid, dankzij een flinke dosis enthousiasme.

 

 

Yasmina’s reis van barista naar ondernemer is een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen en persoonlijke groei. Ze is het levende bewijs dat passie, hard werken en toewijding de perfecte ingrediënten zijn om je dromen te realiseren. Haar koffiezaak op wielen is niet alleen een trekpleister voor koffieliefhebbers, maar ook een bron van inspiratie, dankzij Yasmina’s toewijding aan het perfecte kopje koffie.

 

 

Haar avontuur voerde haar langs grote koffiebedrijven zoals Smith & Dorlas, Simon Lévelt en Starbucks. Bij Starbucks onderscheidde ze zich niet alleen in het zetten van koffie, maar verhief het bijna tot een kunstvorm. Haar certificaat als “koffiemeester” was slechts een bevestiging van wat iedereen al wist: Yasmina was buitengewoon bekwaam in koffiezetten.

 

 

Maar Yasmina is meer dan een barista; ze is een kunstenares die speelt met kunst en techniek. Met haar eigen koffiemerk brengt ze niet alleen koffie tot leven, maar ook de dromen van een jong meisje dat ooit begon met een passie voor de geur van versgemalen bonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *