Over ons

Waar onze passie tot professie werd

Welkom bij Likes Espresso, de mobiele espressobar die gespecialiseerd is in het bereiden van professionele koffiedranken en koffiedesserts. Bij Likes Espresso draait alles om de passie voor koffie en het creëren van unieke en oogverblindende dranken en gerechten.

Onze koffie is gemaakt van premium koffiebonen en wordt bereid met behulp van speciale technieken en methoden om de perfecte smaak en aroma te creëren.

Ons team bestaat uit echte koffie-experts die hun kennis en vaardigheden inzetten om de beste koffiebeleving te creëren voor onze klanten. Of je nu een koffieliefhebber bent op zoek naar een unieke en hoogwaardige koffie-ervaring, een toerist die op zoek is naar een authentieke ervaring in de stad, of een foodie op zoek naar unieke en creatieve koffie- en eetgerechten, Likes Espresso is de perfecte keuze voor jou.

Wij zijn gespecialiseerd in eventcatering en we zijn aanwezig op diverse festivals en evenementen in Nederland, waar je onze unieke en verrukkelijke koffie kunt proeven. Bovendien zijn onze producten duurzaam en milieuvriendelijk, omdat we ons actief bezighouden met recyclen en wederverkoop om zo de levensduur van onze producten te verlengen en bij te dragen aan een schonere wereld.

Kom langs op onze mobiele espressobar en ervaar het zelf!

Met gemalen groet,

Yasmina & Melvin 

Aantal jaren ervaring
0 +
Klanten
0
Voltooide evenementen
0 +

Recente producten

PRODUCTEN