GESPECIALISEERD IN

Unieke koffie-ervaringen van hoge kwaliteit

Over ons

Likes Espresso is een mobiele espressobar gespecialiseerd in het bereiden van professionele koffiedranken en koffiedesserts voor koffieliefhebbers, toeristen, foodies en festivalbezoekers. Onze missie is om de levensduur van onze producten te verlengen en bij te dragen aan een schonere wereld. Met onze expertise creëren we unieke en oogverblindende dranken en gerechten. Kom genieten van onze premium koffie-ervaring op festivals en evenementen in Nederland.

Barista Opleiding

Ben jij ook zo enthousiast om de kunst van het maken van prachtige latte-art te leren?

Of ben je gewoon een koffieliefhebber die de fijne kneepjes van het koffiebereiden onder de knie wil krijgen? Misschien heb je al wat ervaring en wil je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Ben je van plan om je barista’s op te leiden om de kwaliteit van je zaak te verbeteren? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk bedrijfsuitje?

Likes espresso biedt op maat gemaakte barista workshops die aan jouw wensen voldoen. Voor degenen die van wat meer pit houden, bieden we ook koffiecocktailworkshops aan.

Koffie brengt mensen samen, en dat is precies wat we bieden tijdens deze workshops. Een mix van verbinding, expertise en gezelligheid.

Recente producten

PRODUCTEN

We streven naar de hoogste kwaliteits- en servicenormen

Laatste nieuws

Koffie catering voor bedrijfsevenementen en bruiloften

Met meer dan 9 jaar ervaring in het brouwen van uitzonderlijke en speciale koffiemelanges voor zowel zakelijke als privé-evenementen, streven we ernaar om waarde toe te voegen door het creëren van een unieke en op maat gemaakte ervaring voor elke klant en elk evenement.

We willen elke gast op je evenement verblijden met een goede kop koffie geserveerd met onze persoonlijke aandacht en ongeëvenaarde service. Of het nu gaat om een ochtendvergadering, conferentie of bruiloft, wij brengen de koffiekar & live barista stations naar u toe!

BLOG

Ontvang de nieuwste aanbiedingen direct in je mailbox

Als je je aanmeldt voor onze maandelijkse nieuwsbrief, ben je de eerste die hoort over de nieuwste koffiebonen en scoor je direct de beste deals in je mailbox.

*Controleer uw e-mail voor een bevestigingsmail na het verzenden van dit formulier.