Barista Training

Leer de prachtige kunst van het creëren van latte art

Ben jij ook zo enthousiast om de kunst van het maken van prachtige latte-art te leren? Of ben je gewoon een koffieliefhebber die de fijne kneepjes van het koffiebereiden onder de knie wil krijgen? Misschien heb je al wat ervaring en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Ben je van plan om je barista’s op te leiden om de kwaliteit van je zaak te verbeteren? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Likes espresso biedt op maat gemaakte barista workshops die aan jouw wensen voldoen. Voor degenen die van wat meer pit houden, bieden we ook koffiecocktail workshops aan. Koffie brengt mensen samen, en dat is precies wat we bieden tijdens deze workshops. Een mix van verbinding, expertise en gezelligheid.

Courses

WORKSHOP

Thuis Barista Cursus

Advanced Barista Cursus

Word een Espresso Expert in je Eigen Keuken

Ontdek de geheimen van je espressomachine, leer de kunst van het zetten van de perfecte espresso, en word een meester in het schuimen van melk. Oefen diverse koffiecreaties en breid je koffiekennis uit met leuke weetjes en must-knows. Maak van je keuken een mini- koffiebar en verras jezelf en je gasten met barista-waardige koffies. Schrijf je in en start jouw reis naar koffieperfectie!

Advanced Barista Cursus

Til je Koffiekunsten naar een Hoger Niveau!

Van de rijke geschiedenis van koffie tot de fijne kneepjes van het groeien en verwerken; deze cursus heeft alles. Leer geavanceerde zetmethodes, het fijn afstellen van molens, en perfectioneer je espresso tot op de gram. Experimenteer met alternatieve melken, en oefen in het creëren van verbluffende latte art. Plus, ontwerp je eigen signature koffiedrankje en maak kans om jouw drankje op ons menu te zien verschijnen! Ben je klaar om je passie voor koffie te transformeren in kunst? Meld je nu aan!