Over ons

Historie van Likes Espresso

Welkom bij Likes Espresso, waar elke slok een onvergetelijke reis is door aroma’s, smaken en avonturen. In de wereld van ondernemers Melvin Bernabela en Yasmina el Baroudi komt koffie niet simpelweg uit een kopje, het is een ware kick van opwinding! Betreed onze espressobar, een levendige oase doordrenkt met finesse, rijkheid, warmte, creativiteit en pure vakmanschap bij elke espresso.

Bij Likes Espresso begrijpen we dat koffie meer is dan slechts een drankje. Het is een zoektocht naar nieuwe sensaties. Of je nu kiest voor de puurste espresso of een gedurfde mix met melk of iets sterkers, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kicks. Onze missie? Betere controle, stabielere producten en een flinke dosis kennis om onze koffiegame naar ongekende hoogten te tillen.

Van de plantage tot het zetten van een explosieve espresso geloven wij in het beheersen en verbeteren van elk detail van het proces. Onze koffieboeren zijn onze partners in crime, daarom is het belangrijk voor ons om met hun mee te bouwen aan een betere toekomst. Bij Likes Espresso voegen we liefde, passie en respect toe aan elke schakel in de keten, enkel zo behouden we onze kwaliteit on fire.

Maar bij Likes Espresso gaan we verder dan de traditionele espresso. We maken een gewaagde sprong naar koffiemix-dranken die je smaakpapillen laten dansen. Koffie is voor ons een speelveld vol mogelijkheden: van mengen met alcohol tot het verwerken in dressings en desserts. Ontdek de rebelsheid en laat je verrassen door Likes Espresso – waar elke slok een meesterwerk is, doordrenkt met passie en avontuur. Stap binnen, ervaar de kick, en laat je meenemen op een smaakvolle ontdekkingsreis

Jaren van ervaring
0 +
Tevreden klanten
0
Events gedaan
0 +

Nieuwe producten

PRODUCTEN